Welke diensten bieden wij

Arc en Ciel Service verzorgt onderhoud en reparatie klussen in en rondom uw woning. Of het nu gaat om timmerwerk, montagewerk, schilderwerk of tuinonderhoud, wij kunnen dit allemaal voor u realiseren. Ons uiterst complete dienstenpakket kenmerkt zich door vakmanschap en varieert van het leggen van een laminaat vloer, het ophangen van een schilderij tot een complete aanbouw. Wij verzorgen het hele traject. Een hele zorg  minder! Ook geven wij advies op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woning gebruiksvriendelijk en veilig blijft.

timmerwerkTimmerwerk

Arc en Ciel Service heeft al jaren lang ervaring als het gaat om timmerwerk. Kwaliteit en vakmanschap vinden wij erg belangrijk. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit ….. 

Lees meer

Montage keukenMontagewerk

Arc en Ciel Service heeft als het gaat om montage al meer dan 25 jaar ervaring. Ook bij het montagewerk is vakmanschap van groot belang. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit….. 

Lees meer

SchilderwerkOnderhoud

Ook voor onderhoud in en om het huis kunt u bij Arc en Ciel Service terecht. Het onderhoud wordt vaak onderschat. Door in en om het huis onderhoud te plegen kun je onnodige kosten….

Lees meer