Welke service bieden wij?

Woning aanpassing bij Arc en Ciel. Arc en Ciel Service uit Ulft is een bedrijf dat zich inzet voor het bedenken en realiseren van individueel maatwerk voor minder validen en senioren m.b.t. woning aanpassing(en). Wij realiseren ons dan ook hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke beperking. Met dat gegeven als uitgangspunt wordt samen met de bewoner(s) vertrek na vertrek onder de loep genomen en wordt er een persoonlijk advies uitgebracht voor uw woning aanpassing. Arc en Ciel Service richt zich hierbij vooral op de volgende gebieden, woningaanpassing, drempeloplossingen, toegangscontrole, woningbeveiliging en diverse hulpmiddelen.

Direct contact

Neem contact met ons op
Aanbouw en verbouw

Buiten

Arc en Ciel Service kan voor u een aanbouw, een verbouw of een Wmo Zorg unit realiseren. Hierdoor verbetert uw thuissituatie.

Keuken aanpassing

Binnen

Een woning aanpassing voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet of trap kan Arc en Ciel Service uit Ulft ook voor u realiseren.

beveiliging

Beveiliging

Arc en Ciel Service beschermt u en wat u lief is met woningbeveiliging, toegangsbeveiliging en persoonlijke beveiliging.

Drempeloplossingen

Ook de drempelhulpen van Arc en Ciel Service uit Ulft. Bieden in bijna elke situatie een oplossing op maat, voor zowel binnen als buiten.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer